BLOGHABER

2021 Yılında Gösterime Girecek 10 Yeni Film

2021 yılında yayınlanacak filmlerin arasından seçtiğimiz 10 yeni filmden oluşan bir liste hazırladık. Aslında yeni yılda gösterime girecek birçok devam filmi bulunuyor. Ancak bu listede bir iki istisna hariç devam filmlerinden farklı filmlere yer vermek istedik. Belki de bu listedeki filmlerinden bazıları 2021 yılına damga vuracak başyapıtlardan biridir. İşte yeni yılda bizi bekleyen 10 film;

1) The Mauritanian

The Mauritanian Film Konusu ve Fragmanı 2021 Yılında Gösterime Girecek 10 Yeni Film

The mauritanian, ABD hükümeti tarafından herhangi bir kanıt olmaksızın yakalanıp Guantanamo kampında cezalandırılan Mohamedou Ould Salahi adlı Moritanyalı bir genç bir adamın gerçek hikayesinin anlatıldığı İngiliz-Amerikan yapımı bir film. Filmin, 19 Şubat  2021 tarihinde gösterime girmesi bekleniyor.

Detaylı bilgiye buradan ulaşabilirsiniz.

2) Killers of the Flower Moon

2021 Yılında Gösterime Girecek 10 Yeni Film

Killers of the Flower Moon, Osaga cinayetleri ve FBI’ın doğuşunu konu edinen, gerilim-suç türünde Amerikan yapımı bir film. Başrolde Leonardo DiCaprio’nun yer aldığı filmin yönetmen koltuğunda Forrest Gump, Köstebek, Benjamin Button’ın Tuhaf Hikayesi gibi filmlerin yönetmeni olan Martin Scorsese yer alıyor. Hikaye, henüz kurulma aşamasında olan FBI’a bağlı dedektifin gizemli cinayetlerin sırrını çözmek için şehre gelmesiyle başlıyor. Filmin gösterim tarihi netleşmemiştir.

3) The French Dispatch

2021 Yılında Gösterime Girecek 10 Yeni Film

The French Dispatch, yönetmenliğini Wes Anderson’un yaptığı Amerikan-Fransa ortak yapımı bir filmdir. Filmin konusu; 1950’li yıllarda Paris’te bir Amerikan gazete bürosunda çalışan gazetecilerin başından geçen olaylardan oluşuyor. Romantik-komedi ve drama türünde yer alan filmin 28 Ocak 2021 tarihinde gösterime girmesi bekleniyor.

4) Malcolm & Marie

2021 Yılında Gösterime Girecek 10 Yeni Film

Malcolm & Marie, Sam Levinson tarafından yazılan ve yönetilen bir Amerikan drama filmidir. Malcolm ve Marie arasında yaşanan geçmiş ilişkilerine dair tartışmalar ile aralarındaki ilişki değişecektir. Aşkın gücü ve bağlılıkların sınanacağı bir hikaye… 22 Ocak 2021 tarihinde Netflix’te yayınlanacak olan filmin başrollerinde John David Washington ve Zendaya yer alıyor.

5) The Little Things

The Little Things

The Little Things, John Lee Hancock tarafınfan yazılıp yönetilen suç-psikolojik ve gerilim türünde bir film. Kurallara son derece bağlı, disiplinli bir polis ile onun tam zıttı olan ortağının seri katili yakalamak için giriştikleri mücadeleyi konu ediyor. Filmin 29 Ocak 2021 tarihinde gösterime girmesi bekleniyor.

6) Judas and the Black Messiah

Judas and the Black Messiah, 1960’ların sonlarında Illinois’de Kara Panter Partisi’nin başkanı olan Fred Hampton’ın hayatına dayanan yeni bir Amerikan biyografik drama filmi. Yönetmenliğini ve yapımcılığını Shaka King’in üstlendiği film, King ve Will Berson tarafından yazılmıştır. Filmin 12 Şubat 2021 tarihinde gösterime girmesi bekleniyor.

7) Morbius: Yaşayan Vampir

Morbius Yaşayan Vampir

Morbius: Yaşayan Vampir, yönetmenliğini Daniel Espinosa’nın yaptığı, Marvel çizgi romanlarından uyarlanan süper-korku tarzında bir filmdir. Bu film, Sony Spider-Verse serisinin ikinci ürünüdür. Morbius, tedavisi olmayan bir kan hastalığına sahiptir ve deneysel bir yöntem ile kendini tedavi etmeye çalışır. Hastalığı, elektroşok terapisi ve vampir yarasaları ile iyileştirmeye çalışırken vampire dönüşür. Filmin 19 Mart 2021 tarihinde gösterime girmesi bekleniyor.

8) Halloween Kills

Halloween Kills, hepimizin bildiği bir Halloween katliam klasiğinden yaratılmış bir film. Bu film, ilk defa 1978 yılında başlayan Michael Myers karakterini konu edinen Halloween efsanesinin en yeni uyarlaması olan 2018 yapımı Halloween’ın devam filmidir. Filmin 15 Ekim 2021 tarihinde gösterime girmesi bekleniyor.

9)The Green Knight – Yeşil Şövalye

Yeşil Şövalye, yönetmenliğini ve senaristliğini David Lowery’in yaptığı Amerikan fantastik filmidir. Kral Arthur’un Yuvarlak Masa Şövalyelerinden Sir Gawain’in, Yeşil Şövalye’nin meydan okumasını kabul etmesi üzerine gerçekleşen olayların anlatıldığı anonim hikâyeden sinemaya uyarlanmıştır. Filmin, 30 Temmuz 2021 tarihinde gösterime girmesi bekleniyor.

10) Black Widow

2021 Yılında Gösterime Girecek 10 Yeni Film

Black Widow, Marvel Comics’in yayınladığı Black Widow isimli çizgi romandan uyarlanan ve Marvel Studios tarafından yapımı üstlenilen bir süper kahraman filmidir. Başrolde Scarlett Johansson’un Natasha Romanoff rolünde yer aldığı film, mazisinden çıkıp gelen ailesiyle büyük bir tehdide karşı işbirliği yapmak durumunda kalan Black Widow’un hikâyesini anlatıyor. Filmin, 29 Nisan 2021 tarihinde gösterime girmesi bekleniyor.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir